A kis zsebrobot percek alatt kisuvickolja a hotelszobát

  Bárkivel előfordulhat, hogy a szállodai szobája nem elég tiszta. Akár egy hajszálat talál az ember a párnáján, akár a törölközőt nem érzi elég frissnek, már el is van rontva a pihenés. Ilyenkor több dolgot is lehet tenni: másik szobát kérni, kijelentkezni, vagy előkapni egy kis hordozható, fertőtlenítő robotot.

  A robotot könnyű használniForrás: www.kickstarter.com/projects/cleansebot/

  A CleanseBot-ot épp az ilyen helyzetekre fejlesztették ki, írja a Travel+Leisure. A zsebben hordható kis szerkentyű fertőtleníti a felületeket, és egy beépített UV-C lámpa segítségével megakadályozza a levegőben terjedő baktériumok terjedését.

  A kis robotnak három üzemmódja van: az elsőben az ágyat és a takarókat tisztítja meg, a másodikban kisebb tárgyakat és felületeket, például a távirányítót fertőtleníti, míg a harmadik üzemmód a töltésre szolgál.

  Az ügyes kis találmány a szabadalmaztatási eljárás fázisában van, ezért egyelőre viszonylag olcsón hozzá lehet jutni - 99 dollárba kerül egy darab, ami a majdani valós árnak (259 dollár) csupán töredéke.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!