Íme a hotelszoba, ami egy anyaméhre hasonlít

  A Zed Rooms névre hallgató apartmanok London Spitalfields nevű negyedében találhatók, ahol trendi éttermek, bárok és szórakozóhelyek sorakoznak. A stílusos és egyedi bérlemények egy együttműködés eredményeképpen jöttek létre a Cuckooz tervezőcsoport és a Simba ágymatracok kivitelezői által - olvasható a Lonely Planet weboldalán.

  Forrás: Billy Bolton / Cuckooz.co.uk / lonely planet

  Az ötlet alapja, hogy a tervezőcsoport olyan egyedülálló szobákat és apartmanokat alkot meg a város legtrendibb negyedeiben, ahova ha bejelentkezik az utazó, azonnal otthon érezheti magát. A nemrég átadott Zed Rooms egy tovább fejlesztett változata ennek a folyamatnak. Meghökkentő kialakításának célja pedig az, hogy elősegítse a megnyugtató és ellazító alvást. A szoba maga teljesen rendben van, hangulatos kiegészítőkkel és szolgáltatásokkal várja a vendégeket; csak az ágy területe lett egészen különleges.

  Forrás: Billy Bolton / Cuckooz.co.uk / lonely planet

  Még Londonban is ritka az anyaméhre hasonlító ágykeret. Ebben a szobában viszont a fények, a színek, a kellemes megnyugtató illatok, mind a tökéletes alvás irányába terelik a szállóvendégeket. A barack színű falak, a hullámzó fa keret és a melegfényű lámpák mind az anyaméh biztonságát igyekeznek visszaadni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!