Mi az, amiről garantáltan felismeri bőröndjét a reptéri futószalagon?

Mi az, amiről garantáltan felismeri bőröndjét a reptéri futószalagon?

 

A reptereken töltött idő egyik mélypontja mindig az, amikor az ember csak fixírozza a futószalagot és várja a bőröndjét. A Condé Nast Traveler szerint egy brit online áruház kitalált viszont egy tuti megoldást, amitől mindenkinek felderül az arca: és ez a saját arca – a bőröndjén.

A kiegészítőkre és kütyükre szakosodott Firebox-nak feltűnt, hogy a bőröndre tett masni csak addig megoldás, amíg egy-egy utazó választja – viszonylag megnehezíti a dolgot, ha már minden bőrönd egyedinek vélt masnival gördül a futószalagon. Valóban egyedi gyártású, tartós spandex-ből készült termékükkel viszont saját arcunkat tehetjük a bőröndre, így biztosak lehetünk abban is, hogy senki sem fogja véletlenül – vagy éppen szándékosan – leemelni a mi poggyászunkat, hogy aztán elsétáljon vele.

Persze választhatja a kedvesének a képét isFotó: Firebox

A mérettől függően 26 és 39 dollár közötti kiegészítőt olyan képpel rendelhetjük, amilyennel csak akarjuk, a lényeg, hogy jó minőségű képet küldjünk, elvégre az ebből készült kép igazán nagy lesz. Most aztán nincs értelme komolynak maradni, engedje el a fantáziáját!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek