Vigye magával a repülőre is kedvenc kajakját!

A kajakozás rajongóinak rendre gondot okoz, hogy kedvencük nehezen szállítható, és hiába utaznak olyan helyre, ahol pompás lehetőség nyílik erre a sportra, legfeljebb abban reménykedhetnek, hogy ott talán tudnak bérelni. A Pakayak nevű gyártó azonban feltalálta a könnyedén szállítható megoldást – írja a Travel and Leisure.

 

Ilyen egyszerű a kajakpuzzleFotó: Courtesy of Pakayak / Travel and Leisure


Persze nem is kell feltétlenül a szállításra gondolni, hiszen épp elég nehézség mondjuk lakótelepi lakásban élve tárolni a sporteszközt.

A Pakayak közösségi összefogással gyűjtötte össze a termék kifejlesztéséhez szükséges összeget, és az eredmény: egy 4,3 méteres kajak, amely belefér egy 1 méter 6 centiméter nagságú hátizsákba. A gyártó állítása szerint a kajak összeszereléséhez öt perc elegendő.

A könnyű és praktikus jószág azokat a sportembereket célozza meg, akiknek mindene a kajakozás, és a termékért hajlandóak 1695 amerikai dollárt kifizetni. A termék egyelőre előrendelhető a gyártó honlapján.

Hátizsákban könnyedén szállíthatóFotó: Courtesy of Pakayak / Travel and Leisure


És most, hogy már bárhol nekiállhat majd kajakozni, vigyen magával egy könnyedén felüthető sátrat is: a Qubetent két perc alatt használatba vehető, ráadásul kisebb várost is építhetünk belőle, ha többen vagyunk. Ha viszont nem gond a szállítás és a tárolás, akkor érdemes egy teljesen átlátszó kajakba beruházni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek