A Google Térkép visszatalál az autóhoz, ha mi nem

  A Google Térkép visszatalál az autóhoz, ha mi nem

   

  A Google Térkép fejlesztői nem ülnek ölbe tett kézzel. Most éppen arra a problémára találtak megoldást, hogy visszataláljunk az autónkhoz, ha nem emlékszünk, hol parkoltunk – írja a Mashable.

  Különösen külföldön vagy idegen helyen lehet hasznos az új funkció, hiszen kivel ne fordult volna elő, hogy egy zsúfolt, hosszú utcán parkolt, majd néhány óra múlva visszatérve órákig kevergett, mire meglett a kocsi. Egyelőre csak Android-felhasználók érhetik el ezt a béta verziós megoldást a Google Térképben, de az ő életüket biztosan könnyebbé teszi. A funkció aktiválásához nem kell mást tennünk, mint a parkolás helyén megérinteni a helyzetünket jelző kék pontot, majd a felugró menüben a Save your parking (Mentse a parkolási helyet) opciót kiválasztani. Szükség esetén megjegyzést is fűzhetünk a parkolási helyhez, sőt, csatolhatjuk hozzá az utcaképet is, amit helyben készítettünk.

  Ilyen egyszerű!Fotó: Google Maps / mashable.com

  A használathoz nem elég letölteni az alkalmazás új béta verziót, a felhasználónak be is kell jelentkeznie a programba.

  Újabb cikkünk ebben a témában:

  A Google még könnyebbé teszi a találkákat 
  A Google Térkép bevezeti a földrajzi helyzet valós idejű megosztását.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!