Új, kényelmesebb szelfimegoldás a szelfibot feltalálójától

  Új, saját elmondása szerint kevésbé idegesítő megoldással állt elő szelfik készítéséhez a szelfibot feltalálója – írja a Travel and Leisure.
   

  Itt mondjuk nincs fal, ami segíthetne a szelfi elkészítésében, de legtöbbször jobb és biztonságosabb lesz az öntapadós megoldásFotó: horvathalmos / Indafotó


  A Selfie Stick It, azaz "ragaszd-oda-szelfi" a sokak által gyűlölt bot helyett egy falat vagy más függőleges felületet használ arra, hogy szelfiket készíthessünk. Az öntapadós felület segítségével telefonunkat bárhol elhelyezhetjük, hátrébb lépve elkészíthetjük a képet, aztán minden nyom nélkül eltávolíthatjuk a falról. Így csoportképeket is könnyebben csinálhatunk majd.

  Az új találmány használata nem csak egyszerűbb és sokrétűbb lehet, de biztonságosabb is. Már évekkel ezelőtt megírtuk, hogy a szelfizés életveszélyes is lehet, de balesetekről hírek azóta is folyamatosan röppennek fel. Egyes helyeken, például Mumbai-ban betiltották a szelfizést, olyan sokan haltak bele abba, hogy emlékezetes helyzetekben örökítsék meg magukat. Hogy csak egy példát mondjunk: krokodillal.

  A Selfie Stick It 2017 tavaszán debütál majd egy amerikai vásárlási tévécsatornán, a The Shopping Channelen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!