A látogatottságot valós időben jelzi majd a Google Térkép

  A látogatottságot valós időben jelzi majd a Google Térkép

   

  Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor először látogatunk el valahová, és arra érkezünk, hogy hatalmas sorok kígyóznak a bejárat előtt. Ezt a problémát igyekszik orvosolni a Google Térkép új funkciója, mely valós idejű információkat nyújt az adott célpontról – írta a mentalfloss.com.

  A jövőben kevesebb lesz az esély, hogy bár nagyon készültünk egy programra, a nagy tömeg miatt lógó orral távozunk a helyszínrőlFotó: SWNS.comDavid Hedges / Northfoto

  Amikor rákeresünk mondjuk egy múzeumra, ott található a „Népszerű időszakok" funkció. Ez eddig is valamelyest segítség volt annyiban, hogy elárulta, mikor a legnagyobb a hely látogatottsága. Ez azonban esetenként változhat, így most a funkciót valós idejű információkkal is kiegészítették: egy pink Élő felirat is látható ilyenkor a Népszerű időszakok előtt, és a grafikonon szintén pinkkel jelölik, hogy éppen mi a helyzet.

  Hamarosan remélhetőleg a Google Térkép magyar változatán is elérhető lesz a funkció, és akkor biztosan nem szaladunk bele abba, hogy kedvenc éttermünkhöz érve kiderül: egy szülinapi buli teljesen lefoglalja az összes asztalt.

  Újabb cikkünk ebben a témában:

  A Google még könnyebbé teszi a találkákat 
  A Google Térkép bevezeti a földrajzi helyzet valós idejű megosztását.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!