A termosz, amivel út közben főzhetünk kávét

A termosz, amivel út közben főzhetünk kávét

Koffeinfüggők, jó hírünk van. Az AnyCafé nevű cégnek hála megszületett a kapszulás kávéfőző és a termosz szerelemgyereke, amivel – a megfelelő kapszula, és némi víz birtokában – bárhol kávéhoz juthatunk. A mobil kávéfőző elemmel működik, és pont úgy kell használni, mint bármelyik kapszulás kávéfőzőt. Ha pedig kihűlt volna a kávénk, a kis kütyü meg is tudja melegíteni, írja a Mentalfloss.

 

Az úti kávéfőzőt megálmodó cég jelenleg a Kickstarteren kalapozza a pénzt a megvalósításhoz, de előrendelést már felvesznek. Az embereknek annyira tetszik egyébként az ötlet, hogy a 2017 augusztusi ultra early bird készletre már nem is lehet jelentkezni, de 2017 szeptemberi szállítással 59 dollárért (kb. 17 ezer forint) még meg lehet rendelni, öt színből lehet választani. Viszont sajnos egyelőre csak Amerikában szállítják ki, de a nagy érdeklődés miatt esélyes, hogy hamarosan ez változni fog.

Egyelőre ezek a kávékapszulák jók bele, de a jövőben azt szeretnék, hogy tealevelekkel vagy őrölt kávéval is működjön. Ha sikeres lesz a projekt, ez lesz az első dolog, amit továbbfejlesztenek a mobil kávéfőzőn.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek