Indiában alkalmazás nélkül is lehet Ubert hívni

  Indiában alkalmazás nélkül is lehet Ubert hívni

  Új szolgáltatással bővült az Uber Indiában. Augusztus 18-ától kezdve üzemel a Dial an Uber, amellyel azok is rendelhetnek maguknak fapados taxit, akik nem nincs letöltve az alkalmazás a telefonjukra.

  Ahogy arról a The Verge is beszámol, a taxirendelés a weboldalon keresztül valósul meg, ahol a felhasználók egy koppintással meg is rendelhetik az autót. A különbség abban rejlik, hogy az online rendelés esetén készpénzzel tudják kiegyenlíteni a számlát.

   

  Az Uber gondol azokra is, akiknek alig van internetük, vagy nincs telefonjukFotó: Adam Berry / Getty Images Hungary

  A cég egy új szolgáltatásról is beszélt, amely révén a felhasználók akár barátoknak és családtagoknak is rendelhetnek autót. Ebben az esetben megadják az illető elérhetőségeit, aki SMS-ben értesül a részletekről. Ilyenkor a megrendelő fizethet kártyával, vagy a másik fél készpénzben.

  Az fenti újításokat kifejezetten erre a térségre találták ki, azért, hogy azok is tudjanak taxit rendelni, akiknek például nincs mobiljuk.

  A Magyarországról nemrégiben kivonult cég a fentiek mellett más újdonságokat is bevezetett: a biztonság fokozásának érdekében nemrégiben egy SOS-gomb is megjelent az alkalmazásban, miután az egyik sofőrt szexuális erőszak vádja érte.

  Példamutató hozzáállás az Uber részéről, hogy egy egymilliárd dolláros befektetés révén több mint 50 ezer indiai nőnek szeretne munkahelyet adni 2020 végéig.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!