Feltalálták a tökéletes utazóruhát

Állítólag soha nem izzadunk bele, nem kell vasalni és minden alkalomra megfelel.

 

Elég kellemetlen, ha utazás közben izzadtságfoltok jelennek meg a ruhánkon, és az is, ha mi is tisztában vagyunk azzal, hogy ránk férne egy zuhanyzás, de nincs lehetőségünk megtenni, mert éppen egy töb órás vonat- vagy repülőúton vagyunk éppen.

Fotó: Libertad/Kickstarter


A Libertad Apparel ingben állítólag soha többé nem kerülünk ilyen helyzetbe, és mindig "tökéletes magabiztossággal" utazhatunk, bárhová is tartunk. A hőségben ugyanis hűt, a hidegben pedig melegen tart a tervezője, a 33 éves Kyle Barraclough szerint.

A szupering anyaga egy speciális technológiával készül, ami megakadályozza a testszagért felelős baktériumok szaporodását. A dizájner állítása szerint ebben az ingben egyáltalán nem fogunk izzadni, és akár napokig is viselhetjük a darabot.

Az ing ezenkívül nem gyűrődik, antistatikus és még az UV-sugárzás ellen is védelmet nyújt - vagyis tökéletes egy hátizsákos turistának. További előnye, hogy elegánsabb alkalmakra is hordható, így nem kell még egy inget magunkkal cipelni a nyaralásra vagy az üzleti útra.

A gyártása még sajnos nem kezdődött el, feltalálója egyelőre pénzt gyűjt a projekthez a Kickstarteren. Eddig 30 ezer dollárra (8,3 millió forintra) tett szert, a cél, hogy 50 ezret (14 millió forintot) szedjen össze.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek