Feltalálták a tökéletes utazóruhát

  Állítólag soha nem izzadunk bele, nem kell vasalni és minden alkalomra megfelel.

   

  Elég kellemetlen, ha utazás közben izzadtságfoltok jelennek meg a ruhánkon, és az is, ha mi is tisztában vagyunk azzal, hogy ránk férne egy zuhanyzás, de nincs lehetőségünk megtenni, mert éppen egy töb órás vonat- vagy repülőúton vagyunk éppen.

  Fotó: Libertad/Kickstarter


  A Libertad Apparel ingben állítólag soha többé nem kerülünk ilyen helyzetbe, és mindig "tökéletes magabiztossággal" utazhatunk, bárhová is tartunk. A hőségben ugyanis hűt, a hidegben pedig melegen tart a tervezője, a 33 éves Kyle Barraclough szerint.

  A szupering anyaga egy speciális technológiával készül, ami megakadályozza a testszagért felelős baktériumok szaporodását. A dizájner állítása szerint ebben az ingben egyáltalán nem fogunk izzadni, és akár napokig is viselhetjük a darabot.

  Az ing ezenkívül nem gyűrődik, antistatikus és még az UV-sugárzás ellen is védelmet nyújt - vagyis tökéletes egy hátizsákos turistának. További előnye, hogy elegánsabb alkalmakra is hordható, így nem kell még egy inget magunkkal cipelni a nyaralásra vagy az üzleti útra.

  A gyártása még sajnos nem kezdődött el, feltalálója egyelőre pénzt gyűjt a projekthez a Kickstarteren. Eddig 30 ezer dollárra (8,3 millió forintra) tett szert, a cél, hogy 50 ezret (14 millió forintot) szedjen össze.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!