Megkönnyíti a balatoni nyaralást a hajós applikáció

  Nem kell többet papír alapú menetrendeket böngészni - a Mobil Kisokos legújabb alkalmazásával pillanatok alatt megtudhatjuk,mikor indulnak a balatoni hajójáratok.

  Az alkalmzás még vissza is számol, hogy mennyi időnk van indulás előtt bekapni egy lángost.

  Forrás: Travelo

   A Mobil Kisokos-on a Balatoni Hajózási Zrt.-vel közösen kifejlesztett új menüpontjának segítségével pillanatok alatt hajózással kapcsolatos információkhoz juthatunk.

  Az alkalmazás iOS, Android, Windows phone, és Firefox OS-en is illetve Web-Appként is elérhető. Ez az új opció nemcsak azoknak lehet érdekes, akik menetrendszerinti járatot keresnek. Azoknak is nagyon hasznos, akik komppal szeretnének eljutni Tihanyból Szántódra, gyorshajóval szeretnének utazni, vagy sétahajóznának, de nem tudják, mikor indul sétahajó, mennyibe fog kerülni, és mit lehet fogyasztani a hajón, mennyiért.

  Az alkalmazás a vitorláskikötők felszereltségéről is információt ad, ezenkívül olyan szervezett programokat kínál, mint a tihanyi levendulatúra, a Gyerekhajó vagy a naplementés borkóstolós hajókázás.

  A Mobil Kisokos azt is tudja, hol találunk a hajó indulása előtt egy jó lángosost.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!