Esküvői szettel együtt veszett el a csomagja, Facebookon szereztek ruhát a menyasszonynak

  Esküvői szettel együtt veszett el a csomagja, Facebookon szereztek ruhát a menyasszonynak

  Csomagot elveszteni mindig dühítő, de az esküvő előtti napon elhagyni a pogyászt a menyasszonyi ruhával még annál is szörnyűbb - írja a Mashable egy középkorú pár rémálomként induló történetéről, amelyben Lucia Sessions és jövendőbelije egy skót szigetre érkezve útközben hagyta el bőröndjét benne az esküvői-szett minden kellékével együtt.

  Fotó: Kirkwall Hotel / Facebook

   A pár a Kirkwall Hotelben szállt meg, ahol a szálloda, amint értesült az esetről, a Facebook oldalán egyből egy posztban, a menyasszony pontos méreteinek megadásával kérte követőit, hogy aki tud, az valamilyen ruhadarabbal segítsen a párnak, hogy másnap megtarthassák az esküvőt. A bejegyzés pillanatok alatt életre kelt, és alig tíz perccel később már érkeztek is az első felajánlások. Gyakorlatilag az Orkney-szigetek minden pontjára eljutott a segélykérés: valaki csak egy fátylat, más az alkalmi cipőjét, vagy a ruhájával együtt egy gyöngysort és egy kisebb csokrot adott kölcsön Lucianak.

  A pár alig hitt a szemének a rengeteg felajánlás láttán, majd a menyasszony egy videoüzenetben köszönte meg mindenkinek a segítséget, amellyel másnap az előzetes terveik szerint megtarthatták az esküvőt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!