Beszélő plakáttal csábítják a svájciakat a hegyekbe

  Beszélő plakáttal csábítják a svájciakat a hegyekbe

  Jópofa digitális plakátot állítottak június végén a zürichi pályaudvar közepére: az interaktív, mozgóképes hirdetőtáblán egy kedélyes, szakállas öregúr szólítgatja és csábítja a hegyvidékre az előtte elsétáló turistákat.

  A svájci Graubunden kantonjának turisztikai irodája az idei kampányában Európában a kreatív reklámjairól ismert Jung von Matt reklámügynökséggel dolgozott össze, amelynek eredménye ez a beszélő plakát - írja a Creativity Online. Ezzel a turisztikai iroda a sietős városi ingázókat szeretné megszólítani, és a valamivel távolabbi, nyugodtabb, jó levegőjű hegyvidéki régióba csábítani. A Svájc legkeletibb részén fekvő Graubunden kanton jó kedélyű nagykövete a plakátról minden körülötte elsétáló turistát igyekszik kedvesen a szülőföldjére invitálni, és lehetőleg minél előbb. Ha ugyanis a járókelők beleegyeznek, még a tanáraikat vagy főnökeiket is felhívja az aznapra szóló leginkább találó kifogás miatt, és azonnal nyomtatja számukra az ingyenes vonatjegyet a délutáni induláshoz.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!