Kétszáz millióért eladó egy kis sziget Leszbosz mellett

  Különleges karácsonyi ajándékkal lepheti meg magát vagy szeretteit aki beruház a valamivel több mint kétszáz millió forintba kerülő magánszigetbe Leszbosz mellett. A hat és fél hektáros sziget jelenleg lakatlan, de tulajdonosa szerint a helyi hatóságoktól könnyedén beszerezhető az építési engedély - írja a Daily Mail.

  Fotó: Vladi Private Islands


  A magánsziget Pamfila falutól 200 méterre található, de nincs messze a sziget fővárosa, a reptérrel is rendelkező Mitillini sem. A kis sziget különlegessége, hogy "mindössze" kétszáz millió forintnak megfelelő összeget kérnek érte - ennyiből itthon egy menő rózsadombi villát vehetnénk, de mennyivel jobban hangzik egy saját sziget!

  A szomszédos Leszbosz egyébként az ókori görög költészetből lehet ismerős, itt született és alkotott Szapphó, a nőkhöz írt szerelmes verseiről ismert költőnő. Emiatt Leszbosz, közelebbről Szapphó szülővárosa, Eresszosz ma a leszbikusok fő turisztikai célpontja - írja a Wikipedia.

  Aki kedvet kapott a vásárláshoz, itt tud érdeklődni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!