Elkészült Szlovákia legmodernebb balneoterápiás központja

Végéhez érkezett az a 9 millió euró értékű beruházás, amelynek keretében teljes körűen felújították a szlovákiai Pöstyénben található Danubius Health Spa Balnea központot.

Két pavilont teljes egészében felújítottak, és a medencék is megújultak. A termálvizes, úgynevezett Tükör medencéket például hideg és meleg vizes részekre osztották, így azok a vendégek, akik számára ez idáig nem volt javasolt a meleg vizes medence használata, szintén igénybe vehetik ezt a kezelést.

Galéria: Danubius Health Spa Balnea

Fotó: Nino / Danubius Hotels Group

 

A rehabilitációs központot a legkorszerűbb rehabilitációs gépekkel szerelték fel, amelyek a reumás ill. műtét utáni állapotban lévő térd-, váll- valamint egyéb ízületek kezelését segítik. Egy kiskonyha illetve egy gépkocsi is elhelyezésre került az ergoterápiás részlegen, ahol a páciensek gyakorolhatják a mindennapi életbe való visszatéréshez szükséges mozdulatokat.

Galéria: Danubius Health Spa BalneaFotó: Danubius Hotels Group

 

A gyógyászat vendégei illetve a nagyközönség rendelkezésére áll egy új, 300 négyzetméteres területen fekvő fitness központ is. A vendégek kényelmét szolgálja továbbá egy különleges zuhanyokkal ellátott szaunaterület, pihenő terület közvetlen kapcsolattal a medencékhez, valamint egy szépségszalon.

„A Danubius Health Spa Balnea alegszebb, a legmodernebb és Közép Európa legkiemelkedőbb minőségű balneoterápiás és rehabilitációs központja" – jelentette ki Klaus Pilz, a pöstyéni fürdő vezérigazgatója és hozzátette, hogy a fürdőkomplexummal kapcsolatos jövőképe a reumás betegségek kezelésén valamint az aktív rehabilitáción túl a megelőző ellátási szolgáltatásokra is kiterjed.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek