Nindzsák közt szusizhat New Yorkban

Sikító nindzsák és lángoló fogások várják a New York-i Ninja étterem vendégeit. Ha nem szereti a meglepetéseket és a kardokat, ne foglaljon ide asztalt.

A szomszéd asztalnál hangosan nevetgélő társaság is kizökkenti nyugalmából? Semmiképp se foglaljon asztalt a New York-i Ninja étterembe! Ahogyan az a nevéből sejthető, egy japán étteremről van szó, amiben a nindzsa-életérzésé a főszerep. Ez nem csupán azt jelenti, hogy a belső tereket Japánt idéző bútorokkal rendezték be, és a pincérekre fekete pizsamát adtak. A személyzet tagjai nem csak úgy néznek ki, de úgy is viselkednek, mint a legendás japán harcművészek.

Szívbajosoknak nem ajánlanánk
Galéria: Ninja étterem New York-ban
Fotó: Ruaridh Connellan / Barcroft Usa / Northfoto

A show közvetlenül érkezés után elkezdődik: először is halálra rémít egy nindzsának öltözött alkalmazott, majd az asztalunkhoz kísér egy félhomályos folyosón át. Persze itt sem lesz nyugtunk: titkos falak és ajtók mögül sikító nindzsák ugranak elő, hogy változatos trükkökkel és látványos bemutatókkal szórakoztassanak. Lángok csapnak fel, kardokkal hadonásznak a fejünk mellett, miközben mi szusit falatozunk.

Még a fogások is ijesztőek. További képeinkért kattintson, galéria nyílik!
Galéria: Ninja étterem New York-ban
Fotó: Ruaridh Connellan / Barcroft Usa / Northfoto

Az eredeti Ninja étterem Japánban található, a Ninja New York 2006-ban nyílt meg, Manhattan trendi TriBeCa negyedében. (Ugyanitt található egyébként Robert de Niro keleties hangulatú luxusszállodája.)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek