Névre szóló étlap és csoki szerszámkészlet a randira

Unja a piros rózsa - dobozos desszert - romantikus vígjáték kötelező Valentin-napi köreit? Tippeket adunk, mivel lepje meg kedvesét. Retro kvarcóra, névre szóló étlap és csoki szerszámkészlet a Travelo ajándéktoplistáján.

Kevesen mondhatják el ruhadarabjaikról, hogy életet mentettek. Az X-Fire övek reciklált tűzoltósági tömlőkből készülnek, mégpedig a magyar tűzoltóság által kiszuperált darabokból. Sajnos azt nem tudni, hol jártak előző inkarnációjukban, pedig érdekes történeteket mesélhetnek. Fémcsattal kombinálva pedig remekül megtartják a nadrágot is. Valentin-napra a limitált, piros szériát javasoljuk, a Múzeum körúti Insitu boltban most 3700 forintért kapható.

Reciklált öv
Galéria: Ajándékötletek Valentinra
insitu.hu

 Bringásoknak a szokásos biciklimintás bögre, képeslap és póló helyett vehetünk csokoládé szerszámkészletet praktikus dobozban. Van benne 3 különböző méretű csavarkulcs, egy csípőfogó, egy harapófogó, egy franciakulcs, egy lakat, 3 régi kapukulcs, egy patkó, mind-mind csokiból. A doboz később reciklálható szelepsapkák és gumijavító készletek tárolására. A Rózsavölgyi Csokoládé kézműves termékét a Királyi Pál utcai boltban vásárolhatjuk meg 6325 forintért.

Csokiszerszámok
Galéria: Ajándékötletek Valentinra
rozsavolgyi.com

 Mióta minden mobilban van óra, lassan feleslegessé válnak a karórák, gondolnánk. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor nagyon jól jön egy ilyen antik, vagy legalábbis múlt századi darab: például repülőúton, ha éppen nem engedik bekapcsolni a telefonunkat. Ilyenkor csak egy pillantás a csuklónkon díszelgő darabra, és máris tudjuk, mennyi idő még az út a célállomásig.

Retro karórák
Galéria: Ajándékötletek Valentinra
insitu.hu

 Ráadásul az egyszerűbb karórák nem állnak át automatikusan az új időzónára, tehát eldönthetjük, az otthoni vagy az új idő szerint töltjük napjainkat az utazás alatt. Az Insitu 5900 forintért árulja az Item digitális retro karórákat, nyolcféle színben. Igen, van pink és piros is, a mi kedvencünk azonban az oldskool fekete.

"Hozzám jössz feleségül"? - akár ezt is felírják választottunk étlapjára a Nobu étteremben Valentin-napi meglepetésként, ha ezt kérjük asztalfoglalásnál. Az öt fogásos ázsiai vacsoramenü ára 14 ezer forint (plusz 12,5% borravaló), kedvencünk a Csendes-óceáni hórák tempura koriander salsával. De választhatunk az á la carte étlapról is, pénteken 14 százalékos kedvezménnyel. Mindehhez romantikus élő jazz társul a Kempinski földszintjén található étteremben.

Romantikus hangulat a Nobuban
Galéria: Ajándékötletek Valentinra
Nobu

 Sokat utazó nők értékelni fogják ezt a puha és szemkápráztatóan piros Samsonite bőröndöt, ami éppen felfér a legtöbb fapados gép poggyásztartójába is. 42 illetve 46 liternyi holmit tudunk belepakolni, ha kiengedjük rajta a cipzárt. Két, nagy keréken gurul és csak 2,4 kiló az önsúlya. Számzáras TSA-lakattal együtt kapható a Samsonite weboldalán 28 ezer forintért.

Szerelempiros koffer
Galéria: Ajándékötletek Valentinra
samsonite.hu

 Kicsit komolyabb költségvetéssel tervez? Összegyűjtöttük a legromantikusabb külföldi szállodák listáját, melyet itt talál. Ha ellenben teljesen ingyen akarja megúszni a pénteki randit, kattintson korábbi cikkünkre a legtutibb szerelmes andalgós helyszínekről.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek