Tízezerszer posztolt egy nő tavaly a TripAdvisoron

Az 54 éves nő saját bevallása szerint többet kommenteli mások utazási élményeit, mint dolgozik. El is nyerte a tavalyi év legaktívabb felhasználójának díját.

Egy kétgyerekes brit családanya Debbie Lear lett a TripAdvisor közösségi utazási oldal legaktívabb felhasználója 2013-ban. Az 54 éves nő a tavalyi évben 10 622 alkalommal posztolt a világ legnagyobb utazási oldalán, és egyben az oldal párizsi Disneyland szakértőjének is számít, ahol már 45 alkalommal megfordult.

Galéria: tripadvisor néniFotó: Zach Culpin/solent News / Northfoto

Debbie Lear egyébként egy szociális otthonban dolgozik, de bevallása szerint több időt tölt a hobbijával, mint a munkájával. A legtöbbször késő éjszakába nyúlóan böngészi a szállásajánlatokat és utazási információkat tartalmazó oldalt. A Hampshire városában élő, Figgygirl nicknevet használó nő 2008 júniusában csatlakozott a népszerű online útikalauzhoz, azóta 1187 fotót töltött fel, 82 alkalommal írt utazási élményeiről, és 31 570 alkalommal szólt hozzá valamely fórumbeszélgetéshez.

Kevin Costner-ék is imádják Disneyland-et.
Galéria: tripadvisor néni
Fotó: Abaca / Northfoto
A TripAdvisor
A havonta több mint 50 millió látogatójával a TripAdvisor az egyik legnagyobb online utazási oldal és online útikalauz. A site mintegy 30 országban 20 nyelven érhető el, és nemcsak utazási információk és szállásajánlatok érhetőek el az oldalon, de az utazók tanácsainak és véleményének is teret adnak. Az adatbázisa több mint 89 ezer úticélt, 145 ezer látnivalót és közel félmillió szállodát tartalmaz.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek