Már üzemel Brüsszel első sültkrumpli-automatája

  2,50 eurót kell beledobni, másfél perc alatt süti meg a krumplit, majonézt és kis villát is ad mellé.

  Brüsszel belvárosában sétálva minden harmadik hely gofrit, minden második pedig sültkrumplit árul, a maradék pedig leginkább csokoládébolt vagy söröző. Így aztán nem mondhatni, hogy alulkínálat lenne a legendás, majonézzel tálalt sültkrumpliból. Ha viszont egy alkalmazott helyett egy automata nyújtja át a ropogósra sült krumplinkat, máris izgalmasabbnak tűnik a tucat gyorséttermi kaja.

  Galéria: Brüsszeli krumpliautomataFotó: Northfoto

  Valószínűleg ezt ismerte fel a belga BreakTime Solutions nevű cég, ami egy sültkrumpli-automatát állított fel az egyik brüsszeli szupermarket bejáratánál. A gép másfél perc alatt elkészíti a krumplinkat, ami mellé majonéz vagy ketchup választható. 135 grammnyi gépi krumpli ára 2,50 euró és éjjel-nappal csillapíthatják vele éhségünket a brüsszeliek. Állítólag hamarosan érkezik a krokettautomata is.

  Mit lehet látni Brüsszelben a krumplin, csokin, sörön és gofrin kívül? Élménybeszámolónkat ide kattintva olvashatja el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!