Papagájt és üvegszemet is felejtettek már repülőn

Esküvői ruha, tojás, béka, egy zacskó homok - csak egy pár példa azon bizarr dolgok közül, amiket a repülők takarításakor talált a személyzet.

Légitársaságok alkalmazottait faggatta a Skyscanner.net utazási árösszehasonlító oldal arról, milyen furcsa tárgyakat találtak a repülők fedélzetén, miután az utasok elhagyták a gépet. A 83 különböző országból származó, összesen hétszáz válaszadó az ottfelejtett állatokat tartotta a legkülönösebbnek: volt már dolguk sólyommal, békával, teknőssel és papagájjal is.

Galéria: Bizarr tárgyak a repülőnFotó: Northfoto

De fehérneműt, üvegszemet, műlábat is hagytak már el a feledékeny utasok. Sőt, volt aki egy szem tojást hagyott valamiért maga mögött, más egy zacskó homokot felejett az ülésénél, megint más valakinek a kezét akarta megkérni egy papírra írt üzenettel, csakhogy a papír véletlenül a gépen maradt. Ennél már csak az volt szerencsétlenebb, aki a komplett esküvői ruháját hagyta a fedélzeten.

De a szokásos, utazáshoz szükséges dolgokra sem figyelnek jobban oda az utasok. A válaszadók negyede talált már elvesztett útlevelet a repülőn, 23 százalékuk otthagyott telefonokról, 21 százalékuk pedig elfelejtett könyvekről számolt be.

Ezek a legfurcsább talált tárgyak a válaszadók szerint
élő papagáj
üvegszem
műláb
egy zacskó homok
klumpa
egy doboz szárított hal
fél pár cipő
esküvői ruha
egy zsák gyémánt
paróka
egy zsák hagyma
bilincs
egy tojás csomagolás nélkül
egy nagybőgő
béka
fehérnemű
lánykérés papíron
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek