Szüzességüktől szabadulnának, könyvet írnának a fesztiválozók

Bárki felírhatja a falra vágyait a Sziget Fesztivál interaktív művészeti projektjének keretében. Van, aki házasodna, és olyan is, aki egyszerűen csak jól berúgna. Ön mit írna a falra?

Tegnap este, azaz a nulladik napon felkerekedtünk, és megnéztük, hogy áll a Világzenei nagyszínpad közelébe telepített interaktív művészeti projekt, a Before I die... Bár még be se indult teljes gőzzel a Sziget, máris teljesen birtokba vették a fesztiválozók a falat, ahol azt oszthatják meg a nagyvilággal, mit szeretnének még mindenképp megtenni életük során.

Az álmodozást nem lehet elég korán kezdeni - Galériánkért kattintson a képre!
Galéria: Before I die... a Szigeten
mimi / Travelo

 Van, aki könyvet akar írni, van aki Párizsba akar eljutni, más a szüzességét akarja elveszteni, és vannak, akik házasodnának. Sőt, olyan is akad, akinek az az élete célja, hogy egyszer beszívjon Keith Richardsszal. Jöjjenek ki valamelyik nap, nézzék meg mások mit véstek krétával a táblára, és osszák meg vágyaikat Önök is, nagyon jó móka!

Miről szól ez az egész?
A vietnámi származású Candy Chang dizájner-művész munkásságával arra törekszik, hogy a várost, a közvetlen környezet ábrándozásra, több érzelemre sarkallja. Aktiválja a társadalmat az elmélkedésre és minél több lehetőséget adjon, hogy az emberek megosszák egymással a vágyaikat, reményeiket, félelmeiket, a történeteiket.
Az interaktív, nyitott, művészeti projekt vár mindenkit, aki megosztaná a gondolatait, vagy éppen keresne egyet. Most az egész fal a látogatók rendelkezésére áll, hogy kifejezzék, mi az, amire vágynak még az életben.
 A Sziget közössége a hét folyamán gondolataival építheti ezt a végtelen bakancslistát.
Az először New Orleans-ban felépített fal Candy Chang művészeti projektje, a Sziget és a Banner Casting közös együttműködésével második alkalommal érkezik a Sziget Fesztiválra.
forrás: Sziget.hu
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek