Ússzon okostelefonnal a zsebében!

Vízhatlan zsebű úszónadrágot fejlesztettek ki, hogy ne kelljen aggódnunk a parton hagyott értékeinkért. Kicsit fapadosabb kivitelben, de meg is lehet rendelni 25 dollárért.

Akár egyedül, akár nagyobb csapatban induljunk el a strandra, értékeink elhelyezése mindig komoly fejtörtést tud okozni. Ha egyedül megyünk úszni, nincs kire bízzuk az okostelefont, fagyipénzt, adott esetben kocsikulcsot, ha társaságban, akkor pedig állandó konfliktust szül, ki maradjon a parton a táskákkal, míg a többiek a vízben hűsölnek.

Telefon, pénz, kocsikulcs biztonságban tudható.
Galéria: Praktikus nadrág strandra
Fotó: Solent News Photo Agency / Northfoto

 Ez a probléma a férfiakat már nem érinti, amennyiben beruháznak a képen látható, Stash névre hallgató cég által megálmodott úszónadrágra. A rajta található spéci zseb teljesen vízhatlanná tehető egy 8 centiméter átmérőjű műanyag zárral, így nem kell a parton hagyni senkit és semmit. Alig várjuk, hogy valóban kapni lehessen ilyet – ha Ön is így van vele, a Kickstarter nevű, izgalmas projekteket összegyűjtő oldalon támogathatja is a fejlesztőket.

Egy Clam Ups! nevű cég egyébként már forgalmaz hasonló, hermetikusan záródó zsebbel ellátott nadrágokat, de a Stash nadrágtervei egyrészt dögösebben is néznek ki, és valahogyan biztosabbnak érezzük a rajta található zárat is. Mindenesetre a Clam Ups! úszónadrágok legalább valóban léteznek, kék, szürke vagy piros színben rendelhetők, 24,95 dollárért.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek