Csúszdatesztelés fél évig, hétmilliós fizetésért

  Egy 22 éves brit egyetemista nyerte meg a világ egyik aktuális álomállását, a csúszdatesztelői pozíciót. Hat hónapnyi strandolásért hétmillió forintot visz majd haza a legtutibb aquaparkok emlékén túl. Dolga nálunk is lenne bőven: kicsúszhatná például a Palatinus új, hátnyúzó csúszdáit.

  A brit First Choice utaztató cég 2013 elején kezdte keresni azt a szerencsést, akinek fél éven át más dolga sem lesz, csak az, hogy a Splash World európai és amerikai aquaparkjaiban próbálgassa a csúszdákat. A győztes az élmények mellett 20000 font (nagyjából 7 millió forint) fizetést is kap a kemény melóért.

  A győztes itt is tesztelni fog: Planos Bay Tsilivi Zante – GörögországGaléria: Csúszdaparkok(Fotó: Swns / Northfoto)

   A csúszdatesztelői álomállást végül egy leedsi egyetemista, Seb Smiths nyerte meg, győztes videója ide kattintva tekinthető meg. A 22 éves srác idén nyáron olyan vízi vidámparkokat járhat be és próbálgathat unásig, mint például a törökországi Aqua Fantasy, az Aguamar Fiesta Don Toni Resort Playa d'en Bossa Ibizán, vagy éppen a jamaikai Beaches Negri.

  Új csúszdák a PalatinusonGaléria: Csúszdaparkok(Fotó: Mohai Balázs / MTI)

  Bár az egész nyáron át tartó strandolás és csúszdázás nem tűnik egy megerőltető műfajnak, akadhatnak nehézségei az álomállás betöltőjének. Az Index riporterének például a háta bánta a tegnap, vagyis április 25-én átadott új csúszdák tesztelését a fővárosi Palatinus strandon.

  Négy új, összesen 150 millió forintos beruházás keretében elkészült csúszdát avattak itt tegnap: a színes-zenés Varázsalagutat, a Kamikazét, a Turbót, melyben akár hetven kilométer per órás sebességre is felgyorsulhatnak a delikvensek, valamint az Anakondát. Ez utóbbiról mondta a kivitelező, hogy egyelőre azért húzza le az emberek hátáról a bőrt, mert még új, és ki kell csúszni. Önjelölt csúszdatesztelők hétvégenként 3000 (felnőtt), illetve 2100 forintért (gyerekek, diákok és nyugdíjasok) válthatnak ide jegyet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!