Milyen Budapest egy papírsárkányról nézve?

  Mi sül ki belőle, ha a Citadella, a Budai Vár vagy a Városligeti műjégpálya fölé papírsárkányt reptetünk, amire előzetesen egy fényképezőgépet is rögzítettünk? Ma a Kőlevesben kiderül!

   Különleges kiállítás nyílik március 13-án, vagyis a mai napon fél hétkor Budapesten, a Kőleves vendéglőben, a Kazinczy utca 41. alatt. A Légből kapott Budapest című tárlaton Komjáthy István papír- és szélsárkány rajongó fotóiról megtudhatjuk, hogy néz ki a főváros egy papírsárkány szemszögéből.

  A kiállítás plakátja - Kattintson rá bátran, nálunk is megnézhet pár papírsárkányos légifotót!
  Galéria: Budapest papírsárkányról
  Fotó: Komjáthy István / Komi Kite

  A művész első sárkányát 2008-ban készítette, hogy "örömet okozzon egy kislánynak", ám végül ő maga szerelmesedett bele a sárkányreptetésbe, és a különleges fotók készítésébe. A kiállítás mellett Komjáthy István munkáit – és sárkányait – a Komikite.hu oldalon, és a Flickr-en is meg lehet nézni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!