Még 4 napig szavazhat kedvenc légitársaságára!

Még 4 napig szavazhat kedvenc légitársaságára!

Az idei nyaraláson késett a gépe, és még a csomagja is elkeveredett? Vagy épp ellenkezőleg, minden flottul ment? Mondja el véleményét és szavazzon a legjobb légitársaságra! Idén is december végéig lehet ugyanis voksolni az "Én légitársaságom" jelöltjeire. A díjat azzal a szándékkal hozták létre, hogy a magyar utazók is elmondhassák, melyek azok a hagyományos és fapados légitársaságok, amelyeket a legjobbnak tartanak hazánkban – áll a verseny szervezőinek közleményében.

 

2012-ben a Qatar volt a magyar utazók kedvenceFotó: Ed Turner / Qatar Airways

A repjegy.hu december végéig tartó online felmérésben bárki részt vehet, csupán értékelnie kell legutóbbi repülőútjait. A szavazásban több szempontból értékelhetjük az egyes társaságokat: ilyen a menetrend, az ár-érték arány, a fedélzeti szolgáltatások vagy a légiutaskísérők hozzáállása. A voksolás jelenlegi állását egyelőre titokban tartják, csak annyit lehet tudni hogy érdekes változásokra lehet számítani a tavalyi eredményekhez képest.

A végeredmény már nem várat sokat magára, január végén hozzák nyilvánosságra mely légitársaságok nyerik el az „Az Én Légitársaságom 2013" címet. Voksolni december 31-ig ide kattintva lehet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek