Ők a Wizz Air stewardess-versenyének győztesei

Egy hónapon át szavazhattak a Wizz Air utasai kedvenc stewardesseikre. A magyar indulók közül az egri Rácz Adrienn és a siklósi Spengler Petra nyert.

Lezárult az egy hónapon át tartó Facebook-szavazás, munkába állnak a Wizz Air új magyar márkanagykövetei. Összesen 55 ezer szavazat döntötte el, hogy a légiutas-kísérők közül kik legyenek a Wizz Air nagykövetei, akik a légitársaság szolgáltatásait, és a résztvevő országok vendégszeretetét képviselik világszerte.

Wizz-nagykövetek akcióban - Kattintson a képre, galériánkban a magyar győztesekkel is megismerkedhet!
Galéria: Wizz ambassadors
(Fotó: Michal Dembinski / Wizzair)

A hat magyar döntős közül az egri Rácz Adrienn és a siklósi Spengler Petra lettek a győztesek. A Wizz Air gépei 34 országgal kötik össze Magyarországot, Adrienn és Petra ezekben az országokban fogja képviselni a Wizz Airt és Magyarország vendégszeretetét. A verseny kezdetekor a Travelo is megszavaztatta olvasóit, és nálunk is hasonló végeredmény született: Spengler Petra lett az első helyezett, Rácz Adrienn a harmadik helyet szerezte meg.

A verseny győztesei amellett, hogy ellátják megszokott feladataikat légiutas-kísérőként, a Wizz Nagykövetek a médiával, iskolákkal és más szervezetekkel is együtt fognak dolgozni, hogy bemutassák munkájukat a szélesebb közönségnek. „Imádom a munkámat, és szeretném átadni ezt a szenvedélyt mindenkinek, aki valaha elgondolkozott rajta, hogy a légiközlekedés területén dolgozzon" – mondta Spengler Petra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek