A dubaji rendőrök Aston Martinnal járnak

Dubaj rendőrsége nem elégedett meg egy Lamborghinivel és egy Ferrarival: gyorsan beszereztek melléjük egy Aston Martint, egy Bentley-t és egy Mercedest is.

A dubaji rendőrök eddig sem panaszkodhattak a járműparkjukra, hiszen nemrégiben olyan szupermenő autókkal gazdagodott az állomány, mint egy Lamborghini Aventador vagy egy Ferrari FF. Ezúttal egy ritka, Aston Martin One-77-est, egy Bentley Continental GT és egy Mercedes-Benz SLS AMG típusú járgányt is beszereztek. "Dubaj egy egyedülálló város, és itt mindennek a különlegesnek kell lennie" – indokolta a döntést a brit Metro újságnak Lieut Genl Dhahi Khalfan Tamim, Dubaj rendőrfőnöke.

Egy rendőrnő a dubaji rendőrség Aston Martin One-77-es szolgálati autója előtt Galéria: Dubaji rendőrautókAli Haider / MTI

 Az Aston Martin különlegessége, hogy csupán hetvenhét darab van belőle a világon, és körülbelül 1,79 millió dollárba kerülne, már ha valaki meg akarna válni tőle, a gyár ugyanis nem gyárt többet a típusból. Az új rendőrautókat a dubaji kereskedelmi központban mutatták be, és nem meglepő módon, leginkább a turisták által látogatott környékeken használják majd őket, hogy ezzel is tovább népszerűsítsék a várost.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek