Dolgozóival pingálta ki új gépét a Turkish Airlines

Pilóták, stewardessek és ügyvezető igazgatók néznek vissza a Turkish Airlines legújabb gépéről. De van nekik focistás is.

Mi mással tudta volna jobban kifejezni a Turkish Airlines, hogy mekkora szerepet játszottak a légitársaság sikerében alkalmazottai, mint azzal, hogy legújabb Boeing 737-800-as gépét közel 17 ezer, a dolgozóit ábrázoló fotóval dekorálta? – írja a Turizmusonline.hu

Fotó: turkishairlines.com

A projekt során, melynek megvalósításában a Boeing is szerepet vállalt, nem csak a jelenlegi dolgozók kerültek fel a gépre, hanem mindenki, aki az elmúlt években a légitársaság kötelékébe tartozott, még az ügyvezető igazgatók fotói is helyet kaptak.

A fényképekből egy montázs készült a repülőgépre, melyen egy csapat dizájner dolgozott. A képekből a "Globally Yours" felirat rajzolódik ki. A teljes dizájn március 9-13. között került fel a gépre a Turkish Technic hangárjában, húszan dolgoztak a díszítés elhelyezésén. A gépet március közepén mutatták be ünnepélyes keretek között, az eseményre a légitársaság 1500 dolgozóját hívta meg.

Fotó: turkishairlines.com

A gép mostanára működő tagja a flottának, közel egy évig ismerteti majd meg dolgozói arcát az utasokkal. A légitársaságtól egyébként sem idegen, hogy arcképekkel díszítse gépeit: az FC Barcelona labdarúgócsapattal kötött szponzor-szerződés miatt van olyan repülőjük is, amiről a Barcelona játékosai néznek vissza.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek