Világutazók táskái

  A Local márkát két utazás mániás ausztrál alapította, akiknek annyira megtetszett Bali, hogy végül ott ragadtak. A szigeten helyi alapanyagokból készítik dizájnos termékeiket, amiket akár mi is megrendelhetünk.

  Forrás: Travelo

   Legtöbbünk életében az utazás egy-egy hosszú hétvégét, és egy-két nyári vagy téli hetet tesz ki. Vannak azonban olyan szerencsések, akinek ennél jóval több adatott. A Local táska és kiegészítő márka megálmodói például eredetileg ausztrálok, de olyan jól sikerült kirándulásuk Bali szigetére, hogy fogták magukat és odaköltöztek. Imádják az egyszerűséget, az óceánt, az utazást és az életet – vallják magukról. Eleinte csak saját használatra csináltak táskákat, majd egyre több és több ismerősük kezdett érdeklődni alkotásaik iránt. Ezért döntöttek a Local márka megalapítása mellett, azóta pedig Balin a helyi alapanyagokból készítenek minőségi táskákat, pénztárcákat és öveket. Ha egy picit szeretnénk átérezni ezt az életérzést, weboldalukon mi is rendelhetünk egy autentikus világutazó kiegészítőt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!