Családi napra várnak mindenkit a Várkert Bazárba!

Családi napot tartanak a Várkert Bazárban október 28-án, a mai napon, egészen 17 óráig. Az egésznapos esemény alatt készíthetünk őszi díszeket, lesznek interaktív játékok, kézműves foglalkozások, gyerekkoncertek és bábelőadások is.

A kerek kő előadás részleteForrás: Várkert Bazárt / Press

Az ingyenes foglalkozások mellett izgalmas előadásokra is jegyet lehet váltani. Délelőtt 11 órától hangszersimogatón vehetnek részt a gyerekek, amelyben választ kaphatnak arra a sok-sok kérdésre, ami a hangszerekkel és az emberi hanggal kapcsolatban felmerülhet bennük, sőt, meg is szólaltathatják majd a különböző instrumentumokat.

Mindez egy mini-koncerttel egybekötve ad teljes képet a hangszerek klasszikus zenében betöltött szerepéről, és játékos formában viszi közelebb a közönség fiatalabb és idősebb tagjait ahhoz, amit a zene varázsa az emberiség számára jelent - írták az esemény közleményében.

13 órától A kerek kő című, Magyar népmesék-sorozatból ismert történet bábelőadását tekinthetik meg, a közismert népmesét Nyáry Detti és Tűzkő Sándor dramatizálta bábjátékként, kibővítve egy-két vidám jelenettel, és sok-sok játékkal fűszerezve.

16 órától Kippkopp és Tipptopp kalandjait követhetik nyomon a kicsik, Marék Veronika népszerű gyerekmeséjét a Nefelejcs bábszínház előadásában látják majd.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek