Holnap nyílik a VarázsLiget a Városligetben, ahol látványban nem lesz hiány

Idén új életre kel a VarázsLiget! 2022. december 9. és 2023. január 1. között varázslatos élményben lehet része annak, aki kilátogat a Városligetbe. Az egész decemberben nyitva tartó programsorozat csodálatos kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Forrás: varazs-liget.hu

Állandó programként vár a Varázsgömb, ahol a gyerekek sablonok segítségével elkészíthetik a saját tündérszárnyukat vagy tündérpálcájukat, melyeket a hétvégi Tündér felvonulások alkalmával meg is mutathatnak a nagyvilágnak.

Forrás: varazs-liget.hu

Minden nap zene, vidámság és sok-sok nevetés vár mindenkit, hiszen a Balala-cirkusz egyetlen varázslatos helyről sem hiányozhat. Felállítottak egy varázs falat is, ami most még üres, de közösen lehet rá rajzolni, írni. Hétvégenként pedig mesebeli parádéra invitálnak mindenkit, hogy csatlakozzanak a Tűzmadarak artistáihoz és az együtt táncoló, éneklő színes forgatag részeivé váljanak. Látni lehet hórihorgas fiút, a labdán egyensúlyozó lányt és világító szárnyú pillangókat is.

Forrás: varazs-liget.hu

A mesés tűztánc-előadás részeként légtornászok forognak lángok gyűrűjében, vagy pedig hat méter magasan lengedeznek tulipán ruhában, miközben A Játékkészítő slágerei is felzendülnek. Ha igazi varázslatra vágytok, akkor a varázslatos Városligetben meglelhetitek. További információt a VarázsLiget weboldalán olvashattok. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek