A svéd királyi család tagjai több mint egy év után most találkozhattak újra a pandémia miatt

A svéd királyi család új nyári családi fotót tett közzé, miután a globális egészségügyi vészhelyzet miatt több mint egy évre kénytelenek voltak különválni. Az új kép ebben a hónapban készült a Solliden palota kertjében, a királyi család privát nyári otthonában, Svédország második legnagyobb szigetén, Ölandon.

A még nem teljes királyi család július 10-én éppen egy koncertre indult a Solliden palotába, a család nyári rezidenciájáraForrás: TT News Agency via AFP/Magnus Johnsson

„Ismét együtt Öland szigetén! Ez egy régóta várt találkozó a királyi család számára, akiknek tagjai hosszú idő után különböző helyekről ismét összegyűlhetnek a nap és a szél szigetén" – írták a fotó mellé. A fényképen az egész királyi család, valamint a király, XVI. Károly Gusztáv és Szilvia királyné kutyája, Brandy, és Viktória királyi hercegnő családi kutyája, Rio is látható. Ez az első teljes családi fotó 2017 nyara óta, de abban az időben a királyi család lényegesen kisebb volt még, mivel azóta több hercegi csemete is világra jött.

Magdolna hercegnő, Károly Gusztáv és Szilvia királyné három gyermeke közül a legfiatalabb, Floridában lakik a férjével és három gyermekükkel. Tavaly a COVID-19 terjedése ellen bevezetett utazási korlátozások miatt nem tudtak Svédországba utazni, de most várhatóan addig maradnak, amíg a két nagyobbik gyerekük idén ősszel elkezdi az iskolát – írja a Royal Central.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek