Így juthatnak el nyaralni a hátrányos helyzetű családok is

„Legyél Te is nyári Mikulás" címmel jótékonysági programot indított a dr. Kemény Dénes és Regős Judit által létrehozott és működtetett Szülők Háza Alapítvány, mely a nehéz helyzetben élő családoknak és a családi támogatás nélküli, állami gondoskodásban élő gyerekeknek nyújt segítséget. Az idén nyáron először indult útjára a Nyári Mikulás program, mellyel nyári táborok, illetve a vakáció ideje alatt szervezett élményprogramok támogatására nyílik lehetőség – tudtuk meg az Alapítvány sajtóközleményéből.

A nyaralás mindenkinek jár - illusztrációForrás: icsilviu/Pixabay

A projekt keretében a Szülők Háza Alapítvány egy másik kezdeményezése, a Tegyél jót! program kedvezményezett gyermekei és családjai nyaralását támogatja, hiszen sokaknak közülük arra sincs módja, hogy eljusson a Balatonra. Ezúttal azonban az álom megvalósulni látszik, hiszen augusztus első hetében mintegy 60 gyereknek lesz lehetősége a Balatonon üdülni és tartalmas, emlékezetes élményekkel gazdagodni.

A Nyári Mikulás programhoz bárki csatlakozhat, aki felajánlással, anyagi hozzájárulással szeretne segíteni, illetve részese lenni a hátrányos helyzetű gyermekek, családok részére elindított élmény- és mentorprogramoknak.

Az adományokat a Szülők Háza Alapítvány számlaszámára lehet utalni, ide: 10701087-69409866-51100005. A közleményben legyen feltüntetve, hogy: „Nyári Mikulás 2021". Az adományról igazolást állít ki az Alapítvány, és a befolyt összegből élményprogramokat finanszíroz, melyekről folyamatosan tájékoztatást nyújt ezen a weboldalon.

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek