Apák napja alkalmából eddig nem látott fotókat osztott meg az angol királyi család

  Az Egyesült Királyságban az Apák napját ténylegesen megünneplik, és ebből az alkalomból Kamilla, Cornwall hercegnéje egy különleges fotót osztott meg az esküvője napjáról, hogy az apák különleges szerepét hangsúlyozza. A képen tehát édesapjával, Bruce Shanddel karöltve lett megörökítve azon a délutánon, amikor feleségül vette Károly walesi herceg.

  A portrét megosztották a Clarence House hivatalos közösségi oldalán is, azzal a fekete-fehér fotóval együtt, amelyen Károly herceg fiatal gyermekként látható a saját édesapjával, Edinburgh hercegével. 

  Fülőp herceg idén áprilisban hunyt el, így ez az első Apák napja, amit az edinburgh-i herceg nélkül voltak kénytelenek megtartani.

  A megrendítő üzenetben a királyiak ezt írták: "Minden apukának mindenhol, és azoknak, akiket ma hiányolunk, gondolunk rátok, és különleges Apák napját kívánunk!" Az egyik fotón Vilmos és Harry herceg fényképe is szerepel édesapjuk, Károly herceg mellett – írja a Royal Central.

  Címlapkép: The Duchess of Cambridge

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek