Nyárindító Gyermekfesztivált rendeznek Budapest mellett

A Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ kitárja kapuit a gyermekek előtt, és fesztivált rendez június 19-én, szombaton, az érdi Simonpusztán, melynek házigazdája Zoltán Erika lesz. Az eseményre a belépés ingyenes, a kapunyitás 11 órakor lesz - derül ki az esemény Facebook-oldaláról.

Ló - illusztrációForrás: JackieLou DL/pixabay.com

A programok 14 órától Kutyás bemutatóval kezdődnek, 15 órától Zoltán Erika és az ECDS Tánciskola tart bemutatót, 15.30-tól pedig Habfürdőzés lesz a tűzoltóság közreműködésével. 16 órától a Simonpuszta NLHE növendékeinek bemutatóját láthatják, 17 órától pedig a Magyarock Dalszínház művészeinek gyerekeknek szánt, zenés összeállítását. 18 órától díjugrató bemutató, 19-től Trükklovas bemutató lesz, 20 órától pedig a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínháza mutatja be a Padlás című musicalt.

Mint az MTI-től megtudtuk, a rendezvény részeként az állandó programok között szerepel még az íjászat kipróbálása gyerekeknek, tűzoltó-, rendőr- és mentőautó-bemutató, kézműves sátor és kézműves kirakodóvásár. A szervezők egyik célja, hogy hazánk kiemelkedő történelmi eseményeit jobban megismerhessék a programokon résztvevők, továbbá hogy közelebb kerüljenek a lovakon keresztül a természethez, az állatszeretethez.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek