Gasztroélménnyel és virtuális futóversennyel is készül az Európa-napi fesztivál

Idén virtuálisan szervezik meg az Európa-napi fesztivált, mely az Európa Pont Facebook-oldalán várja majd az érdeklődőket május 9-én, 10:15-től. Az első programmal a gyerekeket köszöntik majd a szervezők, ugyanis a Kaláka együttes koncertje nyitja meg az eseményt, és a muzsikusok érdekes hangszereiket is bemutatják - olvasható a szervezők sajtóközleményében.

Forrás: Európa-napi fesztivál / Press

Délután 17 órakor pedig Ágoston Béla és Danny Bain repíti őket a mesék világába. A nap folyamán az is kiderül, hogy a hazánk uniós csatlakozásának 17. évfordulója alkalmából rendezett 17 kilométeres virtuális futóversenyt teljesítők közül kik lesznek a tombolasorsolás nyertesei.

A sport szerelmesei mellett a gasztronómia rajongóit is várják a szervezők a képernyők elé. 17:40-kor Mautner Zsófi segítségével egy különleges portugál ételt készíthetünk el otthon. Akiket pedig érdekelnek a digitális átállásról (11 órától), valamint a hulladékmentességről (18:45-től) szóló témák, azok bekapcsolódhatnak a Zero Waste beszélgetésekbe. A napot Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra élő koncertje zárja 20 órától. A programok mind ingyenesek, és a Facebook-eseményen keresztül lesznek elérhetők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek