Mikulás napi élő közvetítéssel várja a családokat a Vígszínház

Évtizedek óta az adventi időszak elmaradhatatlan eseményei Halász Judit ünnepi koncertjei a Vígszínházban. Idén, bár személyesen nem vehetnek részt a családok a Karácsonyi csiribirin, december 6-án 17 órakor online közvetítés formájában bárki részese lehet az ünnepváró koncertnek – tudtuk meg a Vígszínház sajtóközleményéből.

Generációk nőttek fel a művésznő dalainForrás: Vígszínház

A különleges hangulatú közvetítés a gyerekeknek feledhetetlen élmény, a felnőtteknek pedig a legszebb gyerekkori éveket idéző nosztalgia. Bár Halász Judit koncertjeinek elmaradhatatlan része az interakció, a közös játék és éneklés, a művésznő most egy speciális, az online térre átalakított programmal készül. Ezért arra hív mindenkit, hogy otthon a fotelből testvérekkel, szülőkkel közösen énekelve kövessék a koncertet. Csiribiri, Száncsengő, Helikoffer, a legnépszerűbb gyerekdalok csendülnek majd fel a Mikulás-napi koncerten.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Évtizedek óta énekli klasszikus és kortárs magyar költők verseit – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyerekeknek. Generációk nevelkedtek fel dalain, melyeket játékosság, humor, fantázia és sok-sok szeretet jellemez. További információ, jegyek ide kattintva érhetők el. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek