Különleges állatok kiállítása és börzéje várja a bátrakat a hétvégén

A cuki macska- és kutya kiállításokon túl ezen a hétvégén az egzotikus állatokat csodálhatják meg közelebbről, legyenek azok pitonok, óriás madárpókok, kaméleonok, pillangók vagy sáskafélék. Szombaton, illetve vasárnap két, különböző helyszínen várják a hüllők, bogarak, rovarok rajongóit.

Különleges pillangók is felbukkannak a hétvégén - illusztrációForrás: moni guayale/Pixabay

 A Tropical Zoo - Hüllő és Madárpók Kiállítás november 7-én, szombaton 15-től 18 óráig lesz nyitva az Őrmezei Közösségi Házban. Pitonok, boák, Indonéz óriásgyíkok, teknősök, Dél-Amerikai siklók is láthatók lesznek, sőt, igazi szenzációként óriás madárpókokat is megcsodálhatnak közelről az érdeklődők. A belépődíj: 1000 Ft, míg 3 éves kor alatt ingyenes. További információkat az esemény Facebook oldalán olvashatnak. 

Másnap is lesz egzotikus állatos program, Nemzetközi Rovarbörzét rendeznek november 8-án, vasárnap 9-15 óráig a KMO Művelődési Központban, ahol közel negyven kiállító illetve gyűjtő mutatja be gyűjteményét, preparált és élő állatait. A világ minden tájáról származó rovarok, lepkék színpompás látványában gyönyörködhetnek. Íme, egy kis előzetes!

A kiállításon különböző ízeltlábúakkal is megismerkedhetnek a vendégek, sőt vásárlásra is lehetőség nyílik. Megtekinthetők és megvásárolhatók lesznek tudományos igényű rovarképek, rendszerezett rovardobozok, valamint élő állatok is, például csigák, pillangók, kaméleonok, sáskafélék. A belépődíj felnőtteknek 500 Ft, gyerekeknek 3 éves kortól, diákoknak, és nyugdíjasoknak 300 Ft. További információkat a KMO weboldalán találhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek