Ilyen jó dolga sem volt még elveszett plüssállatnak

Caitlyn Brundage, az amerikai Maine állam Standish nevű kisvárosában található Lavish Dog Day Spa kutyakozmetika tualjdonosa egy Facebook-bejegyzésből értesült arról, hogy egy 6 éves kisfiú, Carter elvesztette a plüsskutyáját - adja hírül a cnn.com.

Forrás: facebook.com/LavishDog

A fiú nagymamája azt írta az egyik helyi csoportba, hogy a plüssálatot, Stuffy-Puppyt utoljára egy padon látták, ami történetesen épp a kozmetikával szemben volt. Így amikor Brundage meglátta a bejegyzést, rögtön megkérte alkalmazottját, Bri Longot, hogy nézze meg, nincs-e ott a játék az említett padon.

Szerencsére ott volt, így Long bevitte a kozmetikába, de nem akarta elengedni csak úgy. Biztosítani akarták Cartert arról, hogy "Stuffy-Puppy" a lehető legjobban vészelte át az eseményeket, ezért ajándékoztak neki egy kis kényeztető feltöltődést, mely fürdőt és fésülést tartalmazott, majd a folyamat végén egy kis kék szalagot kötöttek a nyakára. Minderről képeket is készítettek, amelyeket elküldtek Carternek. Másnap reggel a fiú édesanyjával érte ment, és hatalmas volt az öröme, amikor viszont látta Stuffy-Puppyt.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek