Vasárnaponként a varázslótanoncoknak nyitja meg kapuit a színház

  Vasárnaponként kézműves foglalkozásokat tartanak a Katona József Színház próbatermében varázslótanoncoknak, az esmeényre szeretettel várják a 8-14 éves gyerekeket.

  Forrás: katonajozsefszinhaz.hu

  Szeptemberben egy kis varázslat segítségével patrónust készítettek közösen, majd egy képzeletbeli erdőben sétálgatva a fáktól tudták meg, kinek mi is a varázslénye. Ezen a vasárnapon a varázspálca-készítés lesz soron, és ezúttal is a fa választja majd a gyerekeket, hogy mindenki személyre szabott varázspálcát készíthessen. Nem másolni fognak, eredetit alkotnak.

  Mindenkinek saját varázspálcája lehet - illusztrációForrás: Adina Voicu/Pixabay

  Süveg nélkül pedig nincs varázsló, így novemberben majd kicsit belekóstolhatnak a gyerekek a kalapos mesterségbe is. A december az igazi mágikus adventi készülődés jegyében telik: mini utazóládát készíthetnek és boszorkányos seprűt, ami lehet a karácsonyfa dísze, de bekerülhetnek a varázslósuli szobájába is, mert januártól mindenki a kedvenc háza színeiben makettezheti a saját kollégiumi szobáját.

  A foglalkozások vasárnaponként (október 18., november 22., december 20.) 10, 14 és 18 órától, a Katona József Színház próbateremben (Haris köz 5.) zajlanak. További információkat az esemény Facebook oldalán és a Katona József Színház weboldalán olvashatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!