Képregényhősöké a hétvége a fővárosban

  Pénteken kiállításmegnyitó, vasárnap nemzetközi képregényfesztivál várja az érdeklődőket Budapesten. Szeptember 25-én, pénteken este 6 órakor kezdődik a Szembejön az ismeretlen című kiállítás megnyitója, amelyen a tavaly Alfabéta- és Korcsmáros-díjakat nyert Koska Zoltán, Németh Gyula és Farkas Lajos munkáiból tartanak tárlatot. A 2019-ben képegénydíjakat nyert alkotók munkáit a Restro Puskinban október 30-ig lehet megtekinteni.

  Képregényfesztivál, BudapestForrás: Facebook.com/képregényszövetség

  Vasárnap pedig a 16. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál keretében a Dürer kertben vásár, rajzbemutató, workshopok, közös rajzolás (digitális és hagyományos eszközön) és beszélgetések várják a képregények iránt rajongókat. A belépőjegy 1000 forint, a 10 éven aluliak számára azonban ingyenes - írja honlapján a Képregényszövetség.

  Az ősz amúgy is komoly kínálatot biztosít a képregények magyar szerelmeseinek, november végén rendezik a budapesti Comic Cont, amelyre sztárvendégek sora mellett híres cosplayerek is meghívást kaptak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!