Ingyenes szűrésekkel és sportprogramokkal vár a zuglói egészségfesztivál

A Récsei Center Bevásárlóközpont 2019-ben, hagyományteremtő céllal hozta létre a Récsei Családi Egészségfesztivált. Idén a rendezvény fókuszában a gyerekek állnak. Egész napos szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a családoknak, miközben sport- és szűrőprogramokat is tartanak.

Forrás: recseifeszt.hu

Minden korosztály talál magának kikapcsolódási lehetőséget. A színpadi programok mellett  kreatív játszóház, ugrálóvárak, mászófal, rekeszépítés, sportprogramok és bemutatók, arcfestés, öko játszótér, Rubik Kockasuli és még számos program várja az érdeklődőket. Mindemellett szűrővizsgálatokkal és tanácsadással is ellátják az egészségükért tenni akarókat: többek között ér-állapot felmérés, melanóma-szűrés és fittségi mérésekre lesz lehetőség.

Akik sporttal tennének egészségükért, azok sem maradnak program nélkülForrás: recseifeszt.hu

A színpadon zenél a Rutkai Bori Banda, lesz Mesekocsi színház, Kölyökvadon Kisállatsimogató Show, Rubik Show, és fellép a Fabula Bábszínház is. A szeptember 19-re tervezett, 10 órától 18 óráig tartó rendezvényre a belépés ingyenes. A további programokról bővebben a RécseiFeszt weboldalán és az esemény Facebook-oldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek