A Lovagi Tornák Terén ad koncertet Halász Judit

Igazi családi programra várnak mindenkit augusztus 22-én délelőtt 10 és 12 óra között Miskolcon, a Diósgyőri vár mellett, a Lovagi Tornák Terén. Felhőtlen szórakozást kínál Halász Judit koncertje, ahol kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek. A Játszunk együtt! című előadáson az eddig megjelent zenei anyagokból hallható válogatás, amely csokorba szedi Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait – tudtuk meg a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. sajtóközleményéből.

Augusztus 22-én reggel Halász Judit koncertje várja a családokat a Diósgyőri vár szomszédságábanForrás: Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. - Diósgyőr vár

Talán nincs is olyan magyar felnőtt és gyermek, aki legalább egy dalt ne ismerne Halász Judittól. Hiszen olyan klasszikusok kötődnek a nevéhez, mint a Boldog Születésnapot, a Micimackó, a Csiribiri, vagy éppen az Ákom bákom és a Mindannyian mások vagyunk. A több díjjal is kitüntetett, UNICEF-nagykövet, énekes-színésznő új és régi dalaival járja az országot, s koncertjein egyaránt örömet hoz a gyerekek életébe, valamint az ő dalain naggyá lett felnőttekébe.

Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket együtt dúdolhat az egész család. Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet fontos törvényeire, amihez alkalmazkodnunk kell. A jegy ára egységen: 2800 Ft. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek