A koronavírus összehozta a testvéreket, akik több mint 50 éve nem látták egymást

Két lánytestvért 53 évvel ezelőtt elválasztottak egymástól Nebraskában, de most közvetett módon, a koronavírus miatt újra találkozhattak. A 73 éves Doris Crippen májusban arra gyanakodott, hogy influenzás lett. Nagyon gyengének érezte magát, végül el is esett, és eltörte a karját, emiatt pedig sürgős ellátásra szorult. Kiderült, hogy koronavírusos lett, és majdnem egy hónapot kellett kórházban töltenie. A felépülése után után Doris a Fremont Methodist Health Dunklau Gardensbe ment további rehabilitációra a karja miatt, az intézményben viszont csodálatos meglepetés várta – írja a CNN.

Az 53 éves Bey Boro 22 éve gyógyszerész asszisztensként dolgozott az intézményben, és amikor egy betegtáblán meglátta a Crippen nevet, azonnal felismerte. „Nem tudtam elhinni. Azt gondoltam, Istenem, azt hiszem, ő a nővérem" – mesélte. A két nő édesapja közös, de más az édesanyjuk, és miután Bey megszületett, vagyis közel 53 éve nem látták egymást. Doris az édesanyjával élt, de Bey és 14 testvérük közül négy államigondozásba került, Beyt 6 hónapos korában örökbe fogadták.

A nő június 27-én úgy döntött, hogy megragadja a lehetőséget, és megbizonyosodik arról, hogy Doris az, akinek gondolta.

Mivel Doris rosszul hall, Bey egy táblával ment be a szobájába, melyre az édesapjuk nevét írta. Doris felismerte a nevet. "Rámutattam magamra, és azt mondtam: Ő az enyém is! Apám szemeit örököltem" – mondta Bey. A két testvér örömkönnyekben tört ki.

Hosszú évek teltek el, mióta utoljára látták egymást - illusztrációForrás: Sabine van Erp/Pixabay

Boldogság, hogy megtaláltam a húgomat. 53 év telt el, amióta a kezemben tartottam őt" – mesélte Doris.Doris az évek során többször próbálta megtalálni a testvéreit, de nem sikerült neki, és soha nem gondolta, hogy újra találkozhat valamelyikükkel. Bey ezzel szemben nyomon tudta követni a testvéreinek többségét, és most újra szeretné egyesítenie a Crippen család tagjait. Most próbálják megtervezni a családi összejövetelt. "Az Úr áldása az volt, hogy ide küldött a rehabilitációs központba, mert ha nem így történik, nem találtam volna meg őt" – mondta boldogan Doris.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek