Egy kreatív tinédzser krétarajzokon viszi testvérét a világ minden tájára

A kilenc éves Camden Everett csak az elmúlt hetekben megjárta a Mount Everest, bevetette magát a londoni forgalomba, megállt Egyiptomban, és még a földönkívüliek is elrabolták. Hogyan lehetséges ez? A nővére, Macaire leleményességének és kézügyességének köszönhetően Camden az ő szórakoztató és színes krétarajzaiba lépett bele, amelyek a vírus miatti lezárások alatt a család szórakozásává vált – írja a Lonely Planet.

Itt a kisöcsi éppen egy tipikus amerikai bárban várja a rendelésétForrás: @macairemuse/Macaire Everett/Facebook

„A tesóm és én a tavaszi kényszerszünet alatt otthon ültünk, unatkoztunk és szomorúak voltunk, mivel törölték a floridai utazásunkat. Volt néhány kréta a garázsban, és egy nap léggömböket rajzoltam a kocsibejáróra, majd megkértem Camdent, hogy feküdjön le és tegyen úgy, mintha tartaná őket. Készítettem egy képet róla, ami a szüleim szerint nagyon jó lett, Camden pedig nagyon jól szórakozott.

Úgy döntöttem, hogy másnap is megpróbálok rajzolni valamit, majd tovább folytattam. Körülbelül tíz nap múlva azt a célt tűztem ki, hogy egymás után 100 napon keresztül készítek krétarajzokat. Azt hiszem, a képeinket azt teszi egyedivé, hogy az öcsém és én együtt csináljuk, és olyan kalandokkal teli helyeket próbálunk kitalálni, amelyek a krétaművészeten keresztül „átjönnek" – mondta Macaire.

Camden első krétaútja Párizsba vezetett, amelyet Moszkva, Sydney és New York City követett. A kreatív illusztrációk között szerepel egy jelenet róla, ahogy az Abbey Roadon stoptáblával áll a Beatles tagjai előtt, de Velence csatornáin is gondolázik, és egy festményt is megtekintett a Chicagói Művészeti Intézetben, emellett pózolt a Kínai nagy falon, és kajakba szállt a Louise-tónál a kanadai Banff Nemzeti Parkban.

Az Instagramon több mint 15 000 követőjük van, Macaire művészete és kreativitása vonzza az embereket a világ minden tájáról. „Július 4-én teljesítettem azt a célomat, hogy egymás után 100 napot krétáztam. Addig akarom ezt folytatni, amíg Camden és én jól szórakozunk, és amíg még lesznek olyan izgalmasabb helyek, ahova „ellátogathatunk". Íme, a fiatal művésznő és hűséges modellje, öccse, akivel együtt ötletelve "járják be a világot"

 "Nagyon örülünk annak, hogy ez sok más embert is boldoggá tesz. Tetszik, amikor az emberek arra kérik Camdent, hogy „látogassa meg" országukat, ezért a következő célom az, hogy a lehető legtöbb ilyen helyre elvigyem őt. Reméljük, hogy ez a krétaművészet sok embert örömmel tölt el, és kicsit utazós hangulatba hozza őket addig is, amíg nem utazhatnak" – mondta Macaire. A további alkotásokat az Insta oldalán ide kattintva csodálhatják meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek