Álmaik táborozását kínálja a gyerekeknek a Puerto Ricó-i luxushotel

A Puerto Ricó-i Ritz-Carlton nemrég indította el nyári táborát gyerekeknek, amelyet még a szüleik is megirigyelhetnének. Ez a program azokat a gyerekeket szólítja meg, akik idén lemaradtak a nyári táborról, és persze a szüleiket, akik szintén szeretnék magukat kipihenni – ezért fantasztikus lehetőségeket kínál nekik alternatívaként. Mivel ebben az évben sok tábort töröltek a koronavírus-járvány miatt, a hotelben és tengerpartján, a Dorado Beachen egyénileg kidolgozott programokkal várják a gyerekeket egy különleges nyári táborba.

Maga a szálloda is lenyűgözőForrás: www.ritzcarlton.com

A gyerekek megtanulhatnak golfozni, búvárkodhatnak, a parton útjukra bocsájthatják a teknősöket, összességében tehát minden résztvevő teljes "szórakozási útmutatót" kap saját tanácsadóval együtt, hogy felfedezhesse az üdülőhely 1400 hektáros területét a tengerparti bejárással egyetemben. A program hossza választhatóan négy nap és négy hét között lehet.

A tanácsadók jobbnál jobb programokkal szórakoztatják a gyerekeketForrás: www.ritzcarlton.com

"Amíg a gyerekek napközben egy szórakozással teli útvonalat fedezhetnek fel, a szülők a medencében élvezhetik a nyaralást, majd az éjszakát a gyermekeikkel együtt töltik el" – mondta az üdülőhely vezérigazgatója, George M. Sotelo, és hozzátette: ez a program azért jött létre, hogy kivételes utazási élményeket teremtsenek. A szálloda az Embark Beyond utazási iroda közreműködésével hozta létre ezt a magántábort, melynek költsége heti 1500–2000 dollár egy családnak, akik ezért szállást, teljes ellátást kapnak, nyitva áll előttük a strand, és akár a hotel medencéit is élvezhetik.

Amíg a gyerekek szórakoznak, addig a szülők a medencében pihenik ki magukatForrás: www.ritzcarlton.com

A Johns Hopkins Egyetem szerint Puerto Ricoban több mint 8700 megerősített COVID-19 esetet regisztrált. A sziget azt tervezi, hogy július 15-én újból megnyitja határait a turisták előtt, de a látogatóknak az érkezésüket megelőző 72 órán belüli, negatív teszttel kell rendelkezniük, ha szeretnék elkerülni a karantént, emellett ki kell tölteniük egy nyilatkozatot is. A Discover Puerto Rico szerint a szigeten található strandok, éttermek és gyógyfürdők 75 százalékos kapacitással nyitottak meg, a nyilvános helyeken kötelező maszkot viselni.

Puerto Rico nem az egyetlen ország, amely turistákat fogad a Karib-tenger meseszép partjain. Valójában sok karibi sziget ugyanezt akarja tenni, többen megkövetelik a negatív COVID-19 tesztet, és egészségügyi intézkedéseket vezetnek be a vírus terjedésének enyhítésére. Időközben az utazók vezetett túra segítségével a Google Earth-nek köszönhetően otthonról is élvezhetik Puerto Rico legszebb részeit, és néhány kivételes úticélt is a szigeten – írja a Travel and Leisure. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek