Szombaton nyílik meg az Egyesült Királyság legújabb szórakoztató parkja

  Új tematikus park nyitja meg kapuit az Egyesült Királyságban Gulliver's Valley Resort néven július 11-én, szombaton Rotherhamban, ami alig egy óra alatt elérhető Manchesterből. Ez a park lett Gulliver birodalmának legújabb tagja, amelynek parkjai Warrington, Matlock és Milton Keynes városaiban is megtalálhatók. A mostani, 250 hektáron fekvő kalandpark viszont az összes közül a legnagyobb lett – írja a Manchester Evening News.

  Itt tényleg nem lehet majd unatkozniForrás: Gulliver's Valley Resort/Facebook

  A 2 és 13 év közötti gyermekek és családjuk számára tervezett Gulliver's Valley Resortban dinoszauruszok, beltéri látnivalók, tematikus parktúrák, csúszdapark, T-Rex-torony, kalózhajó, vasútállomás és számtalan érdekes kaland várja a látogatókat. A vendégek rövidebb időre szállást is foglalhatnak a helyszínen, hercegnős és egyszarvús lakosztályokat bérelhetnek a kastélyhotelben, de vadnyugati stílusú és dínós Lost World házakban is megszállhatnak.

  Különböző szállások is foglalhatók, a háttérben éppen a kastélyhotel tornyai láthatókForrás: Gulliver's Valley Resort/Facebook

  A jelenlegi járványhelyzet és társadalmi távolságtartási követelmények miatt a park egyes részei, beleértve a fedett játéktereket is, később nyílik meg.

  Julie Dalton, a családi tulajdonban lévő park ügyvezető igazgatója elmondta: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megnyitjuk a parkot a nyilvánosság előtt. Az elmúlt néhány hónap nehéz volt, mert mikor elkezdtünk építkezni, még nem számítottuk arra, hogy globális járvánnyal szembesülünk."

  Dínómániás gyerekek helye lehet ezForrás: Gulliver's Valley Resort, Facebook

  Hozzátette, hogy az eredeti időponthoz képest így is csak egy hónappal később nyitnak meg, és a látogatók, illetve alkalmazottak egészsége és jólléte miatt számos változtatást végeztek a parkban, hogy mindenki jól érezze magát és felhőtlenül szórakozhasson.

  "A park számos extra biztonsági intézkedést vezetett be, ideértve a kötelező, előre meghatározott foglalást, a testhőmérséklet ellenőrzését érkezéskor, az érintkezés nélküli belépést, a távolságtartási intézkedéseket és az ételek előrendelési rendszerét" – tette hozzá.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!