Egy fiatal lány váratlanul egy csapat imádnivaló mókus pótmamája lett

Néhány hónappal ezelőtt Dani Connor, fotós egy kis vidéki faluba költözött Svédország északi részén. Annak ellenére, hogy csak rövid ideig tartózkodott ott, már fontos része lett egy helyi családnak. Jelenleg az „anya" szerepét tölti be egy csapat kismókus társaságában, akiknek valóban szükségük  van rá.

Csodálatos fotók készültek Remy-rőlForrás: Dani Connor Wild/Facebook

A vadon élő állatok szerelmeseként Dani mindig is élvezettel fotózta az állatokat. Az új otthonát körülvevő erdőben rengeteg állat él – beleértve kedvenceit is, a mókusokat.
„Sok időt töltöttem a mókusok megfigyelésével. Le tudtam fotózni és megkülönböztetni az egyedeket, így el is neveztem őket" – mesélte Dani. A Remy nevű mókus az összes, többi testvérénél jobban örült, hogy Dani modellje lehet, és a kamera is szerette őt, így elképesztően aranyos fotók készültek róla.

A természetben készült fotók tökéletesen sikerültekForrás: Dani Connor Wild/Facebook

Sajnos azonban Remy elpusztult, valószínűleg egy autó üthette el. Ez azért is érintette különösen rosszul a lányt, mert a Remy-vel töltött idő alatt azt sejtette, hogy a mókus anyuka volt, ezért elhatározta, hogy mindenképpen segít a családjának.

Ültem az erdőben, ahol Remy-t fényképeztem, és csak vártam. Egyszer csak irtelen valami kicsi és piros ugrott elém. Egy apró, imádnivaló vörös mókus volt" – mesélte.

Dani biztos volt abban, hogy ez nem lehet más, mint Remy kölyke. A kismókus nem volt hajlandó túl közel menni hozzá, félt, mert nem volt mellette az anyja.

Íme, Dani, a pótmamává váló, szenvedélyes, fotós hölgyForrás: Dani Connor Wild/Facebook

Miután Dani beszélt egy szakértővel, megtudta, hogy a kölyök valószínűleg még mindig túl fiatal ahhoz, hogy egyedül szerezzen táplálékot. Tehát hagyott neki egy halom ételt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Remy hiányában sem marad éhesen. A kölyök mókus azonban nem volt egyedül, Remy-nek nyilvánvalóan négy kicsinye maradt árván.

Egy kis kölyök Remy gyermekei közülForrás: Dani Connor Wild/Facebook

„Megették azt az ételt, amit nekik hagytam! Annyira boldog voltam és megkönnyebbültem. Így biztosan képesek lesznek életben maradni az anyjuk nélkül is." Vagyis a természetes anyjuk nélkül, mert most már ezt a szerepet Dani tölti be – írja a the dodo. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek