Csokiszökőkút és tábortűz is lesz ezen az ingyenes, szomszédos rendezvényen

Eseménydús, ingyenes rendezvény várja a családokat a szomszédos Vajdaságban – június 20-án szervezik meg a hagyományőrző Szent Iván-napot a topolyai Tájházban, ahol még csokiszökőkút is várja az édesszájúakat.

Este tábortüzet is raknak a Tájház udvarában - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Volodya Senkiv

A rendezvényt immár kilencedik alkalommal szervezik meg, nem messze a magyar határtól. A 17 órakor kezdődő program a szórakozás mellett, a Szent Iván-naphoz fűződő népszokások és hiedelmek felelevenítéséről is szól. 

Ezenkívül az érdeklődők különböző műhelymunkákon vehetnek részt: kipróbálhatják a koszorú készítést, levendulából készíthetnek dekorációkat és énekeket tanulhatnak a foglalkozásvezetőktől.

Az est zárásaként tábortűz mellett melegedhetnek a kicsik és a nagyok, és a hangulatot csak tovább fokozza majd az almasütés, tűzugrás és az elmaradhatatlan csokiszökőkút, amibe akár a sült almát is meglehet fürdetni.

A rendezvényre a belépés ingyenes, a műhelymunkákon való részvételi szándékot azonban jelezni kell a kultura@stcable.net e-mail címen - tudtuk meg a vajdasági Magyar Szó napilap híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek