Aki lemondott álomesküvőjéről, most álmai nászútját nyerheti meg

Egy amerikai házaspár, aki a karantén ideje alatt mondta ki a boldogító igent, most álmai nászútját nyerheti meg a kaliforniai Palm Beach-en. A Palm Beach Marriott Singer Island Beach Resort & Spa ugyanis szeretne meglepni egy szerencsés párt álmai nászútjával, amit náluk tölthetnek majd el – írja a Travel and Leisure.

A Palm Beach Marriott Singer Island Beach Resort & Spa és medencéjeForrás: cache.marriott.com

A koronavírus-járvány miatti lezárások következtében a legtöbb amerikai rendezvényt is eltörölték, ideértve az esküvőket is. Érthető módon, sok pár kénytelen volt lemondani gondosan megtervezett esküvőjét, néhányan viszont megpróbálták a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből a válság közepette is.

A palm beach-i luxushotel most előállt egy jó hírrel: azon amerikai párok közül, akik a karantén ellenére is megtartották esküvőjüket, egy párt szeretnének megajándékozni egy tökéletes nászúttal. Akik tehát egy virtuális szertartáson vagy más módszerrel élve, a társadalmi távolságot betartva összeházasodtak, cserébe egy 7 éjszakás luxus nászutat nyerhetnek.

Az óceánra néző szoba pazar kilátást ígérForrás: cache.marriott.com

A verseny június elsején indult el, a nevezési feltételek pedig a következők: csak azok a 21. életévüket betöltött és annál idősebb amerikai állampolgársággal rendelkező ifjú házasok nevezhetnek, akik február 1. és május 31. között házasodtak össze. Nekik semmi mást nem kell tenniük, mint kitölteniük egy online űrlapot, amelyben leírják a karanténban megtartott esküvőjük történetét, csatolva a fényképeket és akiknek van, videót is.

Ezután érdemes a barátoknak és családtagoknak szólni, hogy szavazzanak, mert a legtöbb szavazattal rendelkező pár nyeri a díjat. Nem kérdés, hogy ez a legjobb esküvői ajándék, amelyet barátok és családtagok adhatnak az ifjú párnak, saját költségek nélkül.

A romantikus hangulatról a szálloda gondoskodikForrás: cache.marriott.com

A díj nem tartalmazza az utazást, de magában foglalja a hét éjszakás tartózkodást a Palm Beach-i szállodában.

A nevezés és a szavazás június 30-ig tart, a győztes pedig július 1-jén kerül kihirdetésre.

Az ifjú házasok egy óceánra néző nászutas lakosztályban tölthetnek el egy hetet. Pezsgővel várják őket, kapnak 50 perces masszázst, privát tengerre néző kabint, svédasztalos reggelit, komornyik által felszolgált vacsorát, egy esküvői tortát, egy órás fotózást, és 500 dolláros étel- és italkreditet.

Összességében ez a nyeremény 7000 dollár (több mint 2 millió forint) feletti összeget jelent, és a nyertesek valószínűleg jóval többre értékelik majd, mint egy kenyérpirítót. További információkat a Woobox online alkalmazás weboldalán találhatnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek